Web Analytics Made Easy - Statcounter

رتبه سوم گروه آموزشی علوم ریاضی با بیان اینکه در درس خواندن کیفیت برایم مهم بود نه کمیت تصریح می کند: حتی اگر در روز یک ساعت درس می خواندم سعی میکردم عمیق بخوانم و تمام هوش و حواس خود را متمرکز درس می کردم.

بهار رادمهر دانش آموز قمی و نفر سوم کنکور در گروه آموزشی علوم ریاضی در گفتگو با خبرگزاری شبستان در قم راز موفقیتش را توکل بر خدا و تلاش و برنامه ریزی عنوان می کند و میگوید:این موفقیت را متعلق به تمام همشهریان خود می‌دانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در ادامه با اشاره به مسیر سخت و دشوار کنکور می افزاید: از آنجا که مدرسه و دبیران از سطح خوبی برخوردار بودند نیازی به استفاده از کلاس های کنکور نمیدیدم و تنها در آزمون های کانون شرکت می کردم.

 

رتبه سوم گروه آموزشی علوم ریاضی همچنین با اشاره به شیوه درس خواندنش اضافه می کند: روزهای تحصیل و حضور در مدرسه 4 ساعت و در روزهای تعطبلی ام 9 ساعت درس می خواندم.

 

رادمهر با بیان اینکه در درس خواندن کیفیت برایم مهم بود نه کمیت تصریح می کند: حتی اگر در روز یک ساعت درس می خواندم سعی میکردم عمیق بخوانم و تمام هوش و حواس خود را متمرکز درس می کردم.

 

رتبه سوم گروه آموزشی علوم ریاضی با اشاره به حمایت خانواده در موفقیت خود می گوید: خانواده ام همیشه مثل کوه پشتم بودند و هستند و هرگز اجازه ندادند روحیه ام را ببازم آنها همیشه با حوصله به سوالاتم پاسخ می دادند و مرتب متذکر می شدند که با کسب هر رتبه ای به من افتخار می کنند.

 

 وی با بیان اینکه برای رتبه تک رقمی درس نخواندم ادامه می دهد:امروز تازه اول راه هستم و از این پس تلاش خود را مضاعف خواهم کرد و به پشت کنکوری ها توصیه میکنم که در این مسیر تمام هم و غم شان درس خواندن باشد تا به موفقیت برسند.

 

پایان پیام/78

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس آمریکا روزنامه های ورزشی مناطق زلزله زده مساجد فوتبال ایران سوریه زلزله کرمانشاه روزنامه اوقات فراغت کنکور۹۷ کنکور سراسری کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۴۷۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز هفتمین دوره آموزشی توانمندسازی فعالان صنعت گردشگری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، محمدهادی طهرانی‌مقدم افزود: به منظور تقویت بنیه علمی و توانمندسازی جامعه هدف گردشگری در استان، برگزاری دوره‌های آموزشی با حضور اساتید مجرب و تدریس مباحث مرتبط عمومی و تخصصی توسط معاونت گردشگری این اداره کل طرح‌ریزی شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان ادامه داد: این دوره‌ها شامل بازآموزی راهنمایان گردشگری و بلدهای محلی، قوانین و مقررات بیمه و مالیات در تأسیسات گردشگری، صرفه‌جویی انرژی در تأسیسات گردشگری با اولویت واحدهای اقامتی، آشنایی با گردشگری سلامت و برنامه ریزی آینده، تسهیلگری و کسب و کارهای کوچک در گردشگری و دوره آشنایی با استارت آپ های حوزه گردشگری و تولید محتوا در فضای مجازی است.

به گفته طهرانی‌مقدم، این دوره‌ها ویژه جوامع محلی، کارشناسان ادارات و کارکنان تأسیسات گردشگری و عموم علاقه‌مندان این حوزه است که به صورت رایگان برگزار می‌شود و در پایان نیز گواهینامه‌های معتبر به برگزیدگان اعطا خواهد شد.

وی ادامه داد: هفتمین دوره آموزشی توانمندسازی در استان سیستان و بلوچستان از ۲۲ شهریور ماه آغاز و به مدت یک هفته ادامه دارد و علاقه‌مندان به منظور ثبت‌نام تا ۲۰ اردیبهشت ماه جاری می‌توانند به معاونت گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی استان مراجعه کنند.

کد خبر 6100539

دیگر خبرها

  • آغاز هفتمین دوره آموزشی توانمندسازی فعالان صنعت گردشگری
  • انجام ۱۰۱ هزار تن آسفالت‌ریزی در منطقه ۱۵ در سال گذشته
  • رتبه اول کشوری مشتریان فعال سرویس ADSL به مخابرات منطقه کردستان تعلق گرفت
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • محققان حوزه ریاضی تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان حمایت می‌شوند